Loteria Naţională şi-a schimbat website-ul

   Anunţată cu surle şi trâmbiţe în mai multe din emisiunile de joi şi duminică, "schimbarea la faţă" a website-ului Loteriei Naţionale nu a fost un eveniment chiar reuşit.

   Trecând peste faptul că trecerea de la varianta veche la cea nouă a însemnat indisponibilitatea portalului loto.ro mai bine de 36 de ore, noua variantă, deşi elegantă din punct de vedere al design-ului, are probleme de funcţionalitate. Spun că are probleme pentru că, deşi au trecut vreo 2-3 săptămâni de la eveniment, website-ul încă le are.

   Iată un exemplu: deşi încerc să intru pe paginile care ar trebui să prezinte arhiva rezultatelor la Loto 6 din 49, Joker, Loto 5 din 40, variantele de Noroc, mi se afişează una şi aceeaşi pagină, care conţine doar rezultatele de la ultima extragere (şi aceasta cu informaţii distorsionate - se văd doar 4 cifre ale numărului noroc):

Pagina aiurea Loto

   Ca bun cetăţean ce sunt, am intrat pe pagina de Facebook a Loteriei Naţionale şi am postat informaţiile despre problemele pe care le are website-ul şi, în plus, le-am recomandat să pună un link către pagina de Facebook şi pe website-ul www.loto.ro. Reacţia celor care întreţin pagina de Facebook a fost promptă: comentariul meu a fost şters, însă problemele pe care le are site-ul nu s-au rezolvat; aşa înţelege Loteria Naţională să crească în popularitate şi credibilitate.

   Unul din scopurile celor care îşi creează o pagină pe Facebook este de a fi mai aproape de fani/clienţi/prieteni. Dacă Loteria Naţională înţelege că trebuie să şteargă discreţionar comentariile utilizatorilor care fac sugestii constructive, nici nu este de mirare că există sub 700 de Like-uri...

Tags: