Bilele sunt sferice vs. zarurile au fost aruncate...

   Ok, sunt perfect de acord că loteria ar trebui să fie un joc al hazardului (al întâmplării, adică) şi mă supun...

   Dar !

   Ca individ care urmăreşte de 2 ori pe săptămână giumbuşlucurile Loteriei Naţionale, nu pot să mă abţin (având în vedere că am unde să mă exprim liber - doar de aceea, printre altele, am creat acest site, nu ?!) să admir şi să fiu uluit (în acelaşi timp şi pentru a nu ştiu câta oară) de cum se "potrivesc" numerele care ies câştigătoare (şi care aduc, se pare, câştiguri unora)...

   Mă refer la extragerile ce au avut loc în data de 12 ianuarie 2012:

   În 'teoria" numerelor sau a combinaţiilor de numere pe care să le joci la loto, mulţi sunt de acord că a juca combinaţii gen 1-2-3, 24-26-28 şi altele (pe care le poţi găsi în articolul "Cum se aleg numerele la Loto") nu sunt tocmai potrivite.

   Ei bine, Loteria Naţională a găsit rezolvarea pentru a demonta această teorie: nu mai aranjează o serie de 3 numere consecutive, ci 2 serii a câte 2 numere consecutive. Dacă la extragerea loto 6 din 49 au lăsat să "scape" o serie de 3 numere consecutive (3, 4, 5), la Joker şi la Loto 5 din 40 au dat "lovitura": la Joker - 33, 34 + 26, 27, iar la loto 5 din 40 - 4,5, respectiv 24, 25 !

   Nici nu mai pierd timpul să caut ceva asemănător în arhiva rezultatelor...

Tags: